QUI SOM?

L’objectiu principal d’aquesta pàgina web és donar visibilitat als petits artistes. En aquest cas tenim a n’Eva una il·lustradora especialitzada en l’anime. Per tant, nosaltres hem creat aquesta pàgina web perquè, ella pugui donar-se a conèixer i a la vegada, pugui vendre els seus dibuixos. Hem tingut l’honor de treballar en aquest projecte, que no només era una feina obligatòria sinó també el nostre projecte, esperant que el nostre esforç tingués un bon resultat.

Aquest treball el realitza un equip format per 4 estudiants d’un Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat. Hem posat en pràctica tots els coneixements adquirits a les classes i a més hem après de primera mà fer una pàgina web i a la vegada a fer feina en equip.

A aquesta pàgina web totes les imatges són pròpies (dutes a terme per na Gabriela), encara que per fer els mockup hem fet ús d’imatges amb llicències d’ús personal i comercial (estan mencionats en l’apartat de mencions i atribucions) per així poder donar una idea als clients de com es veuria les il·lustracions en els diferents formats que hi ha a disposició.

IKRAM LOUKILI

GABRIELA MENDEZ

SHUDY MONTAÑO

JOSEP PUIGSERVER