preguntes freqüents

Quin material utilitzo?

Per realitzar les il·lustracions utilitzo retoladors i llapis de colors i ombres, també faig ús d’aquarel·les. Els suports que ús per plasmar els dibuixos són el paper i el llenç. Encara que depenent de la teva situació puc ajustar les il·lustracions a les teves necessitats.

quines són les dimensions hi ha?

Les dimensions que més sol emprar són DIN A4 (21 x 29,7 cm) i DIN A3 (29,7 x 42 cm). Encara que si és necessari puc fer servir altres dimensions que s’ajusti a les teves preferències.

com pots pagar?

Els mètodes per pagar són a través de transferència bancària, Bizum o Pay Pal, pots elegir la manera que més s’ajusti a les teves preferències. Encara que si s’adona el cas de què pugui entregar-te la làmina a mà i d’aquesta manera el teu pagament es podria efectuar en efectiu.

VOLS CONTACTAR AMB mi?

Si tens qualque pregunta més especifica, pots trobar-nos a Instagram eva.r.arts, contesto a tots els missatges dels meus seguidors. D’altra banda, també podràs enviar un correu electrònic a evammor@gmail.com.

quantes il·lustracions puc demanar?

Com a màxim podràs demanar de 4 a 5 il·lustracions en una mateixa comanda, encara que aquesta xifra dependrà de les dimensions i la dificultat dels dibuixos que en demanis.

quin és el temps d’espera?

D’ençà que es fa la comanda fins que arriba a les teves mans pot tarda una setmana aproximadament. En canvi, si es tracta d’un disseny personalitzat, el temps es pot estendre a dues setmanes. De totes maneres em posaré amb contacte amb tu en el moment que es faci l’enviament.